Cautare

67805 de rezultate pentru "baiatul care sa aruncat de pe podul vii din pitesti" (6.57 secunde)
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
De ce iubim noi statul! ... n-o sa ma apuc sa le insir pe toate, dar ma bate gandul sa fac din asta o rubrica permanenta. Azi o sa vorbesc doar despre o chestie: autostrada Bucuresti-Constanta, pe care o bat de-mi vine acru.
Am fost acolo / Argostoli - Capitala insulei Kefalonia Un concediu in aceasta minunata insula nu se poate finaliza fara vizitarea capitalei, ceea ce reprezinta o adevarata placere, o plimbare intr-un orasel frumos, o gura de aer mediteraneana, in tumultul vietii cotidiene.
Costume populare, buciumasi, paine si sare, cantece populare, urari de bine si imbratisari fratesti au marcat momentele inaugurarii punctului de trecere a frontierei romano-ucraineane Sighet-Solotvino si a podului peste Tisa, festivitati la care au fost prezenti atat presedintii Romaniei si Ucrainei, cat si seful Delagatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Donato Chiarini.
Week-end-ul care tocmai s-a incheiat l-a prins pe democrat-liberalul Daniel Florea (foto), fost candidat pe un colegiu uninominal la Constanta pentru Parlamentul Romaniei, in prezent consilier al ministrului Transporturtilor, Radu Berceanu, la malul marii.
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Arcului de Triumf si P-ta. ... Kiseleff de catre manifestanti; ... incepand cu ora 14.30, banda I de circulatie, de la P-ta.
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Arcului de Triumf si P-ta. ... Kiseleff de catre manifestanti; ... incepand cu ora 14.30, banda I de circulatie, de la P-ta.
Consiliul Judetului a aprobat o serie de sume necesare derularii unor lucrari in cele doua comune galatene.
Politia rutiera face unele recomandari pentru conducatorii auto care se afla in trafic miercuri, in ziua manifestarilor publice. PENTRU CONDUCATORII AUTO CARE CIRCULA DINSPRE ZONA DE NORD A CAPITALEI • P-ta. ... Arcului de Triumf - Bd. ... Turda - Podul Grant - Calea Giulesti - Pod Grozavesti ;
• In ziua de 27 octombrie 2007, Brigada Rutiera a Capitalei recomanda conducatorilor auto care circula dinspre zona de Nord a Capitalei rute ocolitoare dupa cum urmeaza: • Piata Presei Libere - Piata Arcului de Triumf - Bulevardul Maresal Al.
Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a verificat astazi stadiul lucrarilor de la Pasajul Basarab. "Este evident ca lucrarile decurg normal, am vazut un progres substantial fata de ceea ce era in teren acum cateva saptamani. Din punctul de vedere al Primariei, ne-am indeplinit obligatiile.
Bucharest RUNNING CLUB informeaza ca in intervalul 13-14 mai 2017 va organiza cea de-a Sasea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, cu punctul central in Piata Constitutiei. Editia 2017 se desfasoara pe un traseu stradal securizat si inchis circulatiei auto pe o distanta de 21 km.
Autostrada spre Ploiesti costa 450 de milioane de euro Pentru tronsonul Bucuresti - Ploiesti, termenul de finalizare este sfarsitul acestui an, dar numai o parte va fi gata.
Proiectul tehnic al podului peste Dunare de la Macin poate fi demarat pana la sfarsitul anului (Autoare:
Incepe cea de-a 9-a editie a festivalului Black&White Motor Fest. Doua zile de distractie pe malul Dunarii (Autoare: Ionela Stanila) Pe malul Dunarii, la complexul Albatros Podul 4, a inceput vineri seara cea de-a 9-a editie a festivalului Black& White Motor Fest.
Pe ordinea de zi s-a aflat proiectul de hotarare privind transmiterea imobilului "Pasaj rutier Filimon Sarbu", cunoscut si sub denumirea de Podul IPMC, din domeniul public al municipiului Constanta si administrarea Consiliului Local Municipal Constanta in domeniul public al statului si administrarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, precum si incadrarea acestuia in categoria functionala a drumurilor nationale, in vederea realizarii, de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA, a lucrarilor de reabilitare a pasajului rutier.
Odata cu deschiderea pasajului Basarab se va face mult mai usor accesul din partea de nord a Capitalei catre cartierele Drumul Taberei si Militari. Proiectul cuprinde traversarea raului Dambovita peste podul existent largit si a caii ferate in zona Garii de Nord.
Parada motoarelor, concerte rock si foc de tabara la cea de-a 8-a editie a Black& White Motor Fest Membrii Choper Academy s-au reunit timp de 3 zile la complex Albatros Podul 4 pentru cea de-a 8-a editie a festivalului Black& White Motor Fest.
Ministerul Transporturilor va aloca 97,95 milioane de euro - bani de la bugetul de stat si fonduri comunitare - pentru constructia infrastructurii rutiere si feroviare de acces la podul peste Dunare de la Calafat-Vidin, contractul avand o perioada de derulare de doi ani.
Podul Basarab era pus in functiune inca din 2009. Podul Basarab, inaugurat in 2011, a costat peste 250 de milioane de euro. Trotuarul rulant de la Gara de Nord - de 2,2 milioane de euro - este distrus.
google-analytics.com